Χρήσιμες πληροφορίες

Κόστος μεταφορικών
  • Οι αποστολές σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούνται με κόστος που ανέρχεται στα 5€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) Η πληρωμή με αντικαταβολή παρέχεται δωρεάν!

Σε παραγγελίες από 59€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν!

Τρόποι πληρωμής

  • Μέθοδος Αντικαταβολής

Πληρωμή με μετρητά την στιγμή που ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας σας παραδώσει τα προϊόντα σας. Η υπηρεσία αντικαταβολής είναι δωρεάν.

 

  • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας.

Η πληρωμή με τη χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται στο πιστοποιημένο και εγκεκριμένο κατά τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας του καταναλωτή, SSL Secured περιβάλλον της ιστοσελίδας.

 

  • ​Πληρωμή μέσω PayPal.

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

Χρόνος παράδοσης

Οι αποστολές εντός Αττικής πραγματοποιούνται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και οι αποστολές στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδος πραγματοποιούνται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών. 

Αλλαγές προϊόντων

Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210.9629076 εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Για την επιστροφή του προϊόντος το προϊόν θα πρέπει να τοποθετηθεί στο κουτί του και ύστερα μέσα σε μια διαφορετική συσκευασία (σακούλα οικιακής χρήσης), έτσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά την επιστροφή του.

Η διαδικασία αλλαγής γίνεται μέσω της ταχυμεταφορικής Speedex και η πρώτη αλλαγή είναι εντελώς δωρεάν.

Σε περίοδο εκπτώσεων, προσφορών ή ειδικών τιμών οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.